1 februarie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Partidul ”ȘOR”: Regimul a mai comis un atac asupra democrației și drepturilor civile | VIDEO

Atac asupra democrației și drepturilor civice. Așa a comentat Partidul Politic ”ȘOR” eliminarea din cursa electorală a candidatului formațiunii la funcția de primar al comunei Jora de Mijloc.

Potrivit unui comunicat de presă al Partidului Politic ”ȘOR”, nefiind în stare să învingă într-o luptă corectă și neavând argumente în favoarea sa, guvernarea a apelat la ajutorul unei instanțe docile.

”În ciuda indignării locuitorilor comunei, în pofida contextului politic evident al cazului, instanța a îndeplinit ordinul guvernării totalitare. Nu suntem deloc uimiți de această măsură. Ne-am așteptat la asemenea acțiuni mișelești, iar dorința de a exclude cu orice preț un concurent puternic caracterizează acest regim din primele zile în care a capturat Moldova.”, se menționează în comunicat.

Totodată, reprezentanții formațiunii anunță că vor apăra în continuare drepturile civile ale locuitorilor comunei.

De asemenea, vor contesta hotărârea instanței de judecată și, în regim de urgență, vor informa partenerii externi despre fărădelegile care au loc în țară în ajunul alegerilor locale generale.

Reprezentanții serviciului de presă al Guvernului nu ne-au răspuns la telefon pentru a comenta declarațiile Partidului Politic ”ȘOR”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Solicitare către Procuratura Generală: Patru socialişti ar putea fi traşi la răspundere penală | VIDEO

Doi parlamentari din partea Partidului Acțiune și Solidaritate cer tragerea la răspundere a patru deputați …