17 septembrie 2019, marți
Știrea zilei

CLĂDIRILE ULIM CONTINUĂ SĂ FIE SCOASE ÎN VÂNZARE | VIDEO

Toate conturile bancare ale Universității ULIM au fost sechestrate. Cel puțin asta se arată într-o încheiere a Biroului Executoriu. Potrivit documentului, ULIM trebuie să plătească 600 de mii de lei drept cheltuieli de executare, formate din taxe și onorariu judecătoresc pentru  servicii prestate, în urma procesului de judecată.

Sechestre s-au aplicat pe conturile bancare ale instituției, iar băncile responsabile vor scoate suma de 580 850 de lei.

Reamintim că în octombrie 2018, o bancă comercială de la noi a scos la vânzare clădirile în care își desfășoară activitatea Universitatea Liberă Internațională din Moldova.  În anunț se indica că prețul este negociabil și că este vorba de șase construcții administrative/spații comerciale amplasate în centrul Capitalei pe strada Vlaicu Pârcălab, nr. 52. Între timp, instituția a emis un comunicat în care spune că informația este eronată și reprezintă un atac asupra instituției, iar la  scurt timp, anunțul de pe site-ul de mică publicitate a fost scos.

Deocamdată, nu am reușit  să obținem o reacție de la responsabilii de la ULIM.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

BNM a luat o decizie privind rata politicii monetare

Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) a decis, cu vot unanim, să mențină …