Știrea zilei

Cine este cea mai bine plătită cântăreață în 2018 și cât câștigă

Katy Perry se află pe primul loc în topul artistelor care au câștigat cel mai bine în anul 2018, potrivit unui top realizat de Forbes.

Cu 83 de milioane de dolari în anul financiar cuprins între iunie 2017 şi iunie 2018, Katy a devansat-o pe Taylor Swift care a câștigat în aceeași perioadă de timp cu 3 milioane de dolari mai puțin.

Katy a făcut furori cu hitul „Roar” a câştigat consistenta sumă mai ales din cele 80 de concerte incluse în turneul mondial „Witness”, iar banii câștigați de Taylor Swift se datorează vânzărilor generate de albumul „Reputation”.

Neașteptat, dar Beyonce se află doar pe locul trei, cu 60 de milioane de dolari. În anul 2015, artista se afla în fruntea listei Forbes a celor mai bine plătite femei din industria muzicală, obținând atunci venituri de 115 milioane de dolari.

Pe locul 4 din top se află Pink cu 52 de milioane de dolari câștigate, urmată de Lady Gaga care a câștigat 50 de milioane de dolari.

Clasamentul a fost alcătuit pe baza veniturilor obţinute de cântăreţe în perioada 1 iunie 2017 – 1 iunie 2018, scrie libertatea.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Dodon o ia iar înaintea Comisiei Situații Excepționale. Anunță când se deschid frizeriile

Frizeriile din R. Moldova își vor relua activitatea începând cu ziua de mâine, 16 mai, …