Știrea zilei

Chișinău: Un taxi a fost distrus de un tren marfar. Sunt victime | VIDEO Update

Caz tulburător. Șoferul unui taxi, dar și doi pasageri ai săi, au ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasau a fost proiectată într-un tren marfar. Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 20:00, la trecerea căii ferate din localitatea Dobrogea, municipiul Chișinău.

Contactat de postul nostru de televiziune ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati ne-a declarat că în accident a fost implicat un automobil de marca Toyota care aparține unei companii de taximetrie, dar și un tren marfar. În mașină se afla șoferul în vârstă de 22 de ani, dar și alți doi pasageri, în vârstă de 19 ani. Potrivit poliției, persoanele implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale.

NATALIA STATI, ofițer de presă, Poliția Capitalei: „Preliminar, nu s-au ales cu careva leziuni periculoase pentru viața și sănătatea lor. Totodată, în urma cercetărilor polițiștii au stabilit că șoferul automobilului Toyota a ignorat cerințele regulamentului rutier și a ignorat indicatorul care se afla acolo, traversând calea ferată. Ulterior s-a produs impactul.”

Potrivit poliției, în urma impactului, automobilul a fost transformat într-un morman de fiare. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă, pentru a stabili toate circumstanțele, iar în funcție de leziunile cu care s-au ales atât șoferul cât și pasagerii, va fi luată o hotărâre conform legii.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Utilaje medicale, oferite de compania DFM doctorilor din Republica Moldova: Spitalul de Urgență apreciază înalt donația

Conducerea IMSP IMU adresează sincere mulțumiri Companiei ”DFM” S.R.L, personal dnei Nina Guranda, pentru donația …