23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

Chișinău: Un bărbat, ucis de oaspeți în propria casă | VIDEO

Doi bărbați în vârstă de 39 și respectiv 48 de ani riscă detenție pe viață, aceștia fiind suspectați că și-ar fi omorât un amic. Motivul crimei ar fi fost neînțelegerile din trecut dintre suspecți și victimă.

Pe 18 ianuarie, bărbații au venit în ospeție la victimă, bărbat în vârstă de 61 de ani, care locuiește pe strada Alexandru cel Bun, unde împreună consumând băuturi alcoolice, între victimă și bănuiți s-a iscat un conflict, în urma căruia ultimii i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în diferite părți ale corpului, după care au părăsit locuința bărbatului.

Ulterior la data de 19 ianuarie, când concubina victimei s-a întors la domiciliu de la muncă, a depistat bărbatul fără suflare, care imediat a alertat poliția. Cadavrul bărbatului a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, pentru stabili cu exactitate cauza decesului.

În urma efectuării autopsiei medico-legale de către experții judiciari a CML, s-a stabilit faptul că în urma loviturilor în deosebi în regiunea abdomenului, a cauzat decesul bărbatului. În cadrul audierilor bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia în totalitate, declarând cu lux de amănunte circumstanţele în care a avut loc crima.

Potrivit lor, conflictul cu victima s-ar fi iscat în urma consumului de băuturi alcoolice ca urmare și-au adus aminte de unele neînţelegeri anterioare. Actualmente ei se află în custodia poliţiei capitalei, fiind reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și cercetaţi penal pentru omor.

Conform legislației ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Accident la Sângerei. O şoferiţă a ajuns cu maşina în şanţ: 2 răniți

Un accident rutier s-a produs în această dimineață în satul Ţambula din raionul Sângerei. Contactată …