Știrea zilei

Chișinău: Un bărbat a vrut să se arunce în gol de la etajul 7

Poliția Capitalei a fost pusă pe jar, după ce un bărbat ar fi intenționat să se arunce în gol de la etajul 7 al unui bloc de locuințe din Chișinău, scrie deschide.md.

Contactată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, ne-a declarat că incidentul a avut loc în jurul orei 13:40,pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al capitalei.

„Poliția a fost sesizată despre faptul că un bărbat amenința că se aruncă în gol peste fereastra unui apartament de la etajul 7 al blocului de locuințe. Imediat la fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, iar peste câteva minute bărbatul a renunțat la acțiunile sale și s-a întors în apartament. Urmează să se stabilească toate circumstanțele”, a precizat Stati.

Potrivit poliției bărbatul este tatăl a patru copii, iar când a încercat să se arunce în gol, era acasă doar cu unul dintre ei, în vârstă de 12 ani. Soția sa și ceilalți trei copii erau plecați de acasă. Totodată, interlocutorul nostru ne-a mai comunicat că vecina bărbatului, care este și psiholog, a vorbit cu el și cu copilul până când la fața locului au ajuns salvatorii.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Avia Invest: Aeroportul Internațional Chișinău, nu mai are datorii față de Autoritatea Aeronautică Civilă | VIDEO

Compania Avia Invest, concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău, nu mai are datorii față de Autoritatea …