Un bărbat fără loc permanent de trai a decedat în această dimineață în apropierea unei biserici din sectorul Ciocana al capitalei. Potrivit reprezentanților DP Chișinău, pe acest caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Contactată de reporterii Deschide.MD, ofițerul de presă al DP Chișinău, Natalia Stati, a declarat că în această dimineață a fost solicitată intervenția Serviciului 112 la o adresă de pe bd. Mircea cel Bătrân în legătura cu faptul că un bărbat a fost găsit în stare inconștientă. Ajunși la fața locului, medicii au încercat să-i acorde ajutor medical, dar cu regret acesta a decedat.

Totodată, a fost solicitată și prezența a unui medic legist care, la examinarea cadavrului, nu a depistat urme de moarte violentă.

Urmare a documentării de către polițiști a cazului, dar și după audierea martorilor, s-a aflat că bărbatul ar fi fără loc permanent de trai. La moment forțele de ordine întreprind toate măsurile în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și identificării identității bărbatului.

La fel, urmează a fi stabilită și cauza decesului.