Știrea zilei

Chișinău: Patru tineri s-au băgat într-o bătaie zdravănă cu paznicii unui local | VIDEO Update

Mai mulți tineri care ar fi fost în stare de ebrietate au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost bătuți de paza unui club de noapte din capitală. În urma conflictului, unul dintre ei a fost transportat în stare gravă la spital.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în jurul orei 23, la un club de noapte din sectorul Botanica al capitalei. La fața locului imediat s-au deplasat echipaje a Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul direcției de poliție.

NATALIA STATI, ofițer de presă poliția capitalei: „La terasa localului se aflau 4 tineri, 2 băieți și două fete. Ulterior între ei și paza localului s-a iscat un conflict care a generat în bătaie. În urma altercațiilor tinerii și paza au avut nevoie de îngrijiri medicale. Tinerii au fost preluați de un echipaj medical și transportați la spital. Cazul dat este înregistrat la IGP Botanica care urmează să stabilească toate circumstanțele acestui conflict și de la ce a pornit el.”

După ce au fost transportați la urgență, tinerii au manifestat un comportament neadecvat și au fugit.

DORINA ARSENE, purtător de cuvânt Spitalul de Urgență, Chișinău: Cei doi pacienți au fost aduși aseară la ora 23:16 minute de echipa 112. După ce medicii de gardă le-au colectat sânge pentru analize, pacienții au avut un comportament agresiv cu personalul medical și au părăsit departamentul clinic de medicină urgentă fără alte consultații. 

Urmează să fie audiați martorii, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs bătaia. După ce experții vor stabili gravitatea leziunilor cu care s-au ales atât tinerii, cât și agenții de pază, va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Tragedia de la Beirut: MAEIE dă asigurări că nu există moldoveni printre victime

Din informațiile acumulate la moment, nu există cetățeni moldoveni afectați de explozia de la Beirut, Liban, care …