Știrea zilei

Chișinău: Deranjată de copiii „prea gălăgioși”, o bătrână a vărsat peste ei un lighean cu apă rece

Deranjată de copiii „prea gălăgioși”, o bătrână din capitală a decis să facă liniște, vărsând peste aceștia un lighean cu apă rece. Cazul a fost raportat aseară de către mama unuia dintre copii. Femeia a menționat că a luat deja legătura cu polițistul de sector urmând să facă o plângere.

Cazul a avut loc aseară, în curtea unui bloc din strada Rahmaninov din sectorul Buiucani al capitalei.

„Avem în Moldova oameni extraordinari. Iată de exemplu vecina mea din casa vecină. Femeie în vârstă. Copii nu are. Ora 8 seara. În curte, un copil se joacă cu mingea. Nu strigă (subliniez, ei în genere nu vorbesc atunci când joacă fotbal), pe nimeni nu atinge. Dar ei îi este prea tare. Ea își dorește liniște, iar în loc să iasă și să roage liniștit să se joace mai în liniște, femeia varsă peste copii un lighean cu apă rece”, a scris utilizatoarea Lera Derjanskaya pe pagina sa de Facebook.


Femeia, care este mama unuia dintre copii, a bătut în ușa bătrânei, dar aceasta n-a deschis. Luată la rost de aceasta prin geam, bătrâna a recunoscut că nu avea dreptul să recurgă la acest gest, dar a refuzat să ceară scuze, scrie realitatea.md.

„Normală atitudine. Omenească. Ca la noi la moldoveni”, a mai scris femeia în postarea sa.

Într-un final, femeia a constatat că „această țară va fi dusă de râpă nu de politicieni, nici de miliardele furate. O vor distruge femeile care în loc să vorbească – varsă apă peste copii”.


  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cum vor fi colectate deșeurile de Hramul orașului. Primăria vine cu precizări pentru agenții economici

Primăria municipiului Chișinău aduce la cunoștința agenților economici, prestatori de servicii la Hramul orașului Chișinău …