Știrea zilei

Chirtoacă: Țîcu m-a lovit cu un picior sau un pumn în spate. Reacția deputatului | VIDEO

Când nu mai e loc de replici tăioase, politicienii trec la acțiuni… Un caz mai puțin obișnuit ar fi avut loc în seara zilei de ieri. Liberalul Dorin Chirtoacă susține că a fost lovit de Octavian Țîcu în spate, după o emisiune în care au discutat despre alegeri. Politicianul spune că lovitura a venit după un schimb de replici pe care l-a avut cu Octavian Țîcu. Ultimul a confirmat cele spuse de Chirtoacă și spune că a vrut să-l trezească la viață.

Potrivit unei postări a lui Dorin Chirtoacă pe rețelele de socializare, incidentul s-ar fi produs după încheierea unei emisiuni la care au participat ambii, iar martori au fost 4 persoane care pot confirma cele spuse de el. „…Am mers, tradițional, și am strâns mâna participanților la emisiune. …Atunci când l-am salutat pe Octavian Țîcu, deși am dat mâna unul cu altul, am văzut ca el a întors capul, demonstrativ, în altă parte, moment în care i-am spus: “Mai uită-te în ochii celui cu care dai mâna, domnule Ticu!”. Replica dumnealui a fost: “Mergi acolo înainte, bulică. I-am replicat: “Ești o jigodie”, și m-am îndreptat spre ieșire. A urmat un picior sau un pumn în spate. Nu am văzut cu ce anume a lovit, pentru că eram întors cu spatele și mergeam în drumul meu”, a scris Chirtoacă pe Facebook.

La scurt timp, Octavian Țîcu a confirmat acuzațiile aduse de liberalul Chirtoacă în adresa. „I-am dat un picior în fund să se trezească”, a declarat acesta.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

„Controversat și fără consens”. Comisia de la Veneția critică modul în care au fost numiți patru membri CSM

Comisia de la Veneția a venit cu o reacție la numirea a patru membri ai Consiliului …