Știrea zilei

Chironda: Chișinăul are o șansă | VIDEO

În ultima zi în care mai pot face agitație, candidații la locale s-au întrecut în promisiuni electorale. Candidatul din partea Mișcării social-politice „Forța Nouă” își îndeamnă alegătorii să iasă la votare, declarând că încă nimic nu este decis.

Însoțit de echipă, Victor Chironda a venit în fața primăriei Chișinău pentru a se adresa alegătorilor săi. Capitala mai are o șansă, spune candidatul Mișcării „Forța Nouă”:

„Este adevărat că sondajele și presa și opinia publică cumva crede că lucrurile sunt decise. Eu cred că chișinăuienii sunt în stare să livreze o surpriză în această campanie electorală. Eu cred că noi avem toate șansele pentru turul doi. Noi ne vom bate până în ultimul minut pentru voturile chișinăuienilor.”

Victor Chironda spune că este unul dintre puținii candidați la șefia capitalei care este deschis pentru dialog cu toți locuitorii urbei pentru că nu are culoare politică. El și-a îndemnat susținătorii să voteze pentru interesele sociale și nu pentru partide politice:

„Îndemnăm în aceste alegeri să uitați de politică și geopolitică. Să nu țineți cont de calculele politicienilor, ci doar de interesele dumneavoastră. Să votați oamenii care cu adevărat știu, pot și vor să rezolve problemele acestui oraș.”

Activistul civic Victor Chironda a reușit să ajungă consilier municipal al capitalei în vara acestui an, pe listele Partidului condus de fostul premier Iurie Leancă. El însă, s-a disociat de formațiune. Victor Chironda este consultant în planificare urbană în proiectul „Orașe verzi pentru Moldova”.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

„Controversat și fără consens”. Comisia de la Veneția critică modul în care au fost numiți patru membri CSM

Comisia de la Veneția a venit cu o reacție la numirea a patru membri ai Consiliului …