Știrea zilei

Chinezii transmit live construcţia celor două spitale din Wuhan | VIDEO

Chinezii oferă o adevărată demonstraţie de forţă în aceste zile. După ce au reabilitat şi transformat o clădire în spital special pentru pacienţii cu coronavirus în doar două zile, acum autorităţile chineze lucrează la foc continuu pentru construcţia a două spitale în Wuhan.

Şi aceste două facilităţi sunt destinate special pentru bolnavii cu coronavirus. Chinezii transmit live construcţia celor două spitale. Autorităţile au pus la dispoziţia cetăţenilor două feed-uri video prin intermediul cărora oricine este interesat poate vedea în timp real în ce stadiu sunt lucrările, transmite presa română.

Până acum, aproximativ 10 milioane de oameni au urmărit live stadiul lucrărilor la cele două spitale. Guvernul chinez a anunţat vineri că va fi construit un spital cu 1.000 de paturi, denumit Huoshenshan. Acesta va avea o suprafaţă de 25.000 de metri pătraţi şi trebuie să fie gata până pe 3 februarie.

Un al doilea spital, denumit Leishenshan, va fi construit într-o suburbie a oraşului Wuhan şi va avea o capacitate de 1.300 de paturi.

Imaginile LIVE pot fi urmărite aici:

Leishenshan: http://t.cn/A6PIeT14

Huoshenshan: http://t.cn/A6PIYNvD

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Observatorul Seismologic din Iordania: Explozia din Beirut a avut puterea unui cutremur de magnitudine 4,5

Explozia de marți din Beirut a avut puterea unui cutremur de magnitudine 4,5, a calculat …