Știrea zilei

CFM s-a autosesizat pe cazul depistării de către Serviciul Vamal a unui lot de mărfuri în trenul Moscova-Chișinău

Î.S. „Calea Ferată din Moldova” s-a autosesizat pe cazul depistării de către Serviciul Vamal a unui lot de mărfuri în trenul Moscova-Chișinău la intrare în țară, prin postul vamal ”Volcineț”. De asemenea, a fost demarată o anchetă internă pe acest caz.

„Î.S. „Calea Ferată din Moldova” a demarat pe acest caz o anchetă internă. Angajații implicați au fost suspendați din funcție pe durata anchetei de serviciu. Î.S. „Calea Ferată din Moldova” condamnă cu fermitate orice act de încălcare a legii”, se arată într-un comunicat emis de CFM.

Amintim că un lot de bunuri a fost depistat în compartimentul însoțitorului de vagon al trenului Moscova-Chișinău, la intrare în țară prin postul vamal ”Volcineț”. Acționând în baza unei informații operative, vameșii au descoperit piese de schimb și accesorii pentru instalații de aer condiționat și cutii pline cu mărfuri de larg consum în cantități comerciale, ascunse în locuri speciale în tavanul vagonului, în vederea tăinuirii de la controlul vamal.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 500 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid au fost aplicate într-o săptămână. Pentru ce poți fi sancționat? | VIDEO

Pedepse pe bandă rulantă din cauza nerespectării măsurilor anti-covid. Autoritățile anunță că au aplicat peste …