Știrea zilei

Cetățenii R. Moldova care vor reveni acasă pe cale aeriană sunt obligați să achite și prețul pentru testul COVID-19

Cetățenii R. Moldova care vor reveni acasă pe cale aeriană, prin intermediul curselor charter organizate de autorități, sunt obligați să achite, odată cu costul biletului, și prețul pentru testul COVID-19, scrie radiochisinau.md.

O prevedere în acest sens se conține în anunțul privind operarea curselor charter, efectuate în scopul repatrierii cetățenilor Republicii Moldova, publicat pe pagina Autorității Aeronautice Civile.

Potrivit sursei citate, în prețul final al biletului intră costul transportului, hrana pasagerilor și costul pentru efectuarea testului la noul coronavirus.

Totodată, operatorul aerian urmează să se asigure că toți cei care vor urca la bord dețin poliță de asigurare medicală, informație solicitată de la Casa Națională de Asigurări în Medicină.

Amintim că, ieri  Comisia pentru Situații Excepționale a avizat o serie de curse aeriene charter pentru repatrierea cetățenilor R. Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19: au fost confirmate 362 de cazuri noi, șapte persoane au pierdut lupta cu virusul. Iar începând de 10 august piscinele își pot relua activitatea | VIDEO

Șapte persoane au pierdut lupta cu virusul COVID-19, astfel bilanțul deceselor a ajuns la 835 …