Știrea zilei

Cel mai mare parc de distracție OrheiLand continuă să fie cel mai vizitat loc din țară | VIDEO

Cel mai mare parc de distracție OrheiLand continuă să fie cel mai vizitat loc din țară. Astfel, zilnic, teritoriul zonei turistice este luat cu asalt de locuitori din toate regiunile țării, dar și de turiști de peste hotare. Vizitatorii rămân plăcut impresionați și spun că nu au mai văzut astfel de distracții pe teritoriul Republicii Moldova, mai ales să fie gratuite.

Parcul de distracție ”OrheiLand” rămâne principalul loc de agrement din republică. Cea mai mare parte a centrului de agrement este destinată copiilor. Pentru cei mici a fost amenajat un adevărat orășel auto, în care pot să conducă mașinuțe în condiții de trafic urban real, precum și un orășel al meseriilor, în care aceștia pot încerca diferite profesii. La fel, pe teritoriu sunt și zeci de tobogane gonflabile, trambuline, dar și un roller coaster de tip american, construit în Italia – o premieră absolută pentru țara noastră. Copiii dar și părinții sunt cei care se bucură cel mai mult de fiecare atracție, dar și de fiecare loc amenajat pe teritoriul parcului.

„Copiii au rămas foarte entuziasmați, nu i-am dus niciodată nicăieri și am hotărât să-i aducem aici pentru că totul este gratis și sunt foarte bucuroși. A vrut să vadă peste tot să încerce să vadă cum este. Le-a plăcut foarte mult.”

„Ne distrăm foarte bine. Totul din jur ne place.”

„Eu dacă aș fi copil aș sta cred că de dimineață până-n noapte.”

Părinții nu au ezitat și ei să încerce unele atracții, spunând că este un loc bine venit atât pentru copii cât și pentru maturi.

„Este foarte frumos pentru copii, este o distracție foarte bună, pentru care îi mulțumim cred că domnului Șor, care a făcut totul pentru copiii noștri.”

„Am venit cu nepoțelul să-l aducem, niciodată nu am fost și am auzit de OrheiLand și am venit să ne distrăm aici. Este destul de bine organizat, îi curat, îi bine, credem că-i interesant pentru copii în primul rând și pentru maturi.”

Amintim că parcul de distracții ”OrheiLand” are o suprafață de 20 de mii de metri pătrați. Centrul este dotat cu zeci de tobogane gonflabile, trambuline şi terenuri de joacă pentru copii și are o capacitate de peste 50 mii de persoane. Intrarea și toate atracțiile pentru vizitatori sunt gratuite.

Parcul de distracție ”OrheiLand”, face parte din proiectele inițiate de către fostul primar de Orhei și actualul deputat Ilan Șor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Moldova va avea centre specializate pentru audierea copiilor care au fost victime și martori la infracțiuni

Un nou tip de servicii pentru copiii care au fost victime sau martori al infracțiunilor …