Știrea zilei

CEL MAI GRAV ACCIDENT DIN ULTIMII ANI ÎN ROMÂNIA S-A PRODUS ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ

Cel mai grav accident din ultimii ani, produs în România, a avut loc în această dimineață, în județul Ialomița. În urma impactului, 10 persoane și-au pierdut viețile. 

InfoTrafic 24 scrie că victimele accidentului din Sfântu Gheorghe, Ialomița, majoritatea femei, erau angajate ale lanțului de magazine Mega Image și lucrau în București.

Zece oameni și-au pierdut viața pe loc, iar alți opt au fost grav răniți, într-un cumplit accident produs, în această dimineață, în jurul orei 05:00 pe DN 2A, în localitatea Sfântu Gheorghe din județul Ialomița.

Potrivit informațiilor, șoferul unui TIR înmatriculat în Ialomița ar fi pierdut controlul direcției, iar camionul a pătruns pe contrasens, acolo unde a spulberat un microbuz în care se aflau 17 persoane.

Microbuzul plecase de scurt timp din localitatea Munteni-Buzău, județul Ialomița și se îndrepta către București.

În urma impactului devastator, atât microbuzul, cât și TIR-ul, au ajuns pe câmp, iar toate victimele au rămas prinse între fiarele contorsionate ale celor două autovehicule.

Patru femei sunt în stare gravă la spitalele Floreasca și Bagdasar din București, cu numeroase traumatisme și hemoragie internă.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Pandemia în lume: Cinci milioane de infectări, proteste în spitalele din Rusia, trei state au creat o „bulă” unde oamenii pot călători fără restricții | VIDEO

Proteste în spitalele cu profil COVID-19 din Rusia. Se întâmplă după ce președintele Vladimir Putin …