Știrea zilei

Cel de-al doilea magazin social la Cahul a fost deschis în urma mai multor solicitări ale cetățenilor. Ilan Șor: Acest proiect le dă posibilitatea oamenilor să economisească cu adevărat | VIDEO

Rețeaua de magazine „MeriȘor” se extinde pe întreg teritoriul țării. La Cahul a fost deschis cel de-al doilea magazin social staționar, astfel proiectul lansat, acum cinci ani, de liderul Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, a ajuns să numere 132 de unități comerciale. Într-o intervenție video, deputatul a anunțat că proiectul a fost implementat în sudul țării la solicitarea mai multor cetățeni.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat: „După multiple solicitări din partea locuitorilor, noi deschidem al doilea magazin social pentru ca mai mulți oameni să aibă posibilitatea să cumpere produse la prețuri accesibile. Mă mândresc cu acest proiect social pentru că le dă posibilitatea oamenilor să economisească cu adevărat”.

Locuitorii din Cahul spun că își vor face cumpărăturile doar la „MeriȘor”, pentru că în alte magazine produsele sunt de două ori mai scumpe. Aici pâinea poate fi cumpărată cu doi lei, hrișca cu 14 lei, iar lactatele, mezelurile și cerialele sunt foarte ieftine. Oamenii au adus mulțumiri celor care au venit cu această inițiativă.

„Am luat două pachete de lapte, trei pachete de smântână, trei pachete de chefir, biscuiți, salam, produse din lapte mi-am luat trei. Eu mi-am luat o gramada și am plătit numai 101 lei. La magazine mai mult nu mă duc, o să vin numai aici. Mulțumesc la toți”.

„Hrișca în magazine ajunge până la 35, dar aici este 14. Putem de acest preț să luăm două pachete”.

„Ne dorim ca Ilan Șor să devină președintele Republicii Moldova. Este unicul care iubește sinceritatea și dreptatea. El a spus și a făcut”.

Prezent la eveniment, deputatul Partidului „ȘOR” Violeta Ivanov a dat asigurări că formațiunea din care face parte va fi mereu aproape de oameni.

VIOLETA IVANOV, vicepreședintele fracțiunii Partidul Politic „ȘOR”, deputat: „Muncim și muncim cu oamenii și pentru oameni, pentru a le ușura viața ca cât de cât și a le aduce minimul necesar pe care ei îl merită. Le doresc multă sănătate cetățenilor din Cahul, să beneficieze și să se bucure de acest proiect, care este investit cu multă dragoste”.

Primul magazin social a fost deschis în 2015, în orașul Orhei, de către Ilan Șor. Numărul beneficiarilor se ridică, în prezent, la circa 400 de mii. Administratorii rețelei „Merișor” dau asigurări că numărul total al magazinelor sociale va crește până la aproape 200. Acest fapt va permite ca toți cetățenii țării să aibă acces la produse de primă necesitate la prețuri accesibile.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Laboratoarele medicale private din capitală au fost luate cu asalt de moldoveni pentru a se testa la COVID-19 | VIDEO

Laboratoarele medicale private din capitală au fost luate cu asalt de moldoveni. În fiecare zi, …