20 octombrie 2019, duminică
Știrea zilei

Ceban a ieșit în fața publicului și le-a mulțumit alegătorilor pentru susținere | VIDEO

Imediat după închiderea secțiilor de votare, candidatul la funcția de primar al municipiului Chișinău din partea PSRM, Ion ceban a ieșit în fața publicului. Deși încă nu au fost anunțate rezultatele, el pare să fie încrezut că va avea rezultate bune. Candidatul socialiștilor a ținut să mulțumească pentru susținere alegătorilor, echipei sale, jurnaliștilor și familiei, în special soției și copiilor săi, cărora le-a transmis un salut.

Vasea, Ilinca am promis că vă spun salut de aici. Sunt acum la oficiu, sunt alături de echipa mea. Indiferent pentru cine nu ar vota cetățenii, locuitorii municipiului Chișinău și a tuturor celor 18 subirbii și 35 de localități din componența acestora, eu voi respecta alegerea și neapărat, sunt sigur că deja în viitorul foarte apropiat, vom pune în realizare absolut toate planurile.

Eu sunt deschis pentru ideile care vin din partea celorlalți contracandidați și dacă ele vin să completeze programul pe care l-am propus eu, neapărat voi ține cont de acest lucru.


  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Promo-LEX: s-au înregistrat 176 de incidente, privind desfășurarea scrutinului

176 de incidente privind desfășurarea scrutinului au depistat observatorii sociația Promo-LEX, până la ora 14:30. …