Știrea zilei

Policlinica Spitalului Republican îşi va schimba locaţia

Policlinica Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” va reveni în scurt timp în clădirea instituţiei medicale. Declaraţia a fost făcută astăzi de către şeful statului Igor Dodon, la finele şedinţei de lucru cu speakerul Zinaida Greceanîi şi premierul Ion Chicu, comunică moldpres.

Potrivit lui Dodon, policlinica trebuie să revină în vechea locaţie pentru a facilita accesul persoanelor la tratament. “Policlinica a fost reamplasată anterior peste drum de spital, fapt ce a creat un mare disconfort pacienţilor, dar şi ambuteiaje şi accidente pe strada dintre cele două instituţii medicale. În urma multiplelor solicitări, s-a decis ca policlinica să revină în incinta spitalului pentru facilitarea accesului pacienţilor la tratament în instituţia medicală”, a conchis Dodon.

Spitalul Clinic Republican „Timofei Moşneaga” este prima şi cea mai mare instituţie medicală din Republica Moldova care dispune de 795 de paturi, în cadrul căreia funcţionează 20 de secţii spitaliceşti. Anual, spitalul deserveşte peste 180 mii de pacienți.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Măsura izolării pentru 14 zile, suspendată temporar pentru toate persoanele care intră în România

Ambasada României în Republica Moldova informează că măsura izolării la domiciliu/ carantinării instituționalizate se suspendă …