Știrea zilei

Ce surprize le așteaptă pe soțiile deputaților de Opt Martie? | VIDEO

Cadouri, flori, multă atenţie, dar și escapade romantice. Astfel își propun deputații să-și surprinde soţiile de Ziua Internaţională a Femeii. Aleşii poporului spun că depun eforturi ca această zi să fie cea mai specială pentru femeile din viața lor.

Deputaţii afirmă că ştiu cum să-şi exprime dragostea faţă de femei. Cadouri speciale, flori sau escapade romantică sunt doar câteva dintre surprizele pe care le-au pregătit.

NICALAE CIUBUC, deputat PDM: Dejun, ieşirile în oraş.- La un cadou v-aţi gândit? – Asta deja rămâne la discreţia mea.

SERGIU SÎRBU, deputat, grupul parlamentar Pro-Moldova: Voi fi robul soţiei, cel puțin, o zi, cu siguranță. Și, evident, încerc să-i pregătesc şi o surpriză, poate o escapadă în afara oraşului.

Alți parlamentari spun însă că nu au pregăti ceva special, dar mai au timp să se gândească.

ALEXANDRU JIZDAN, deputat PDM: Noi suntem patru bărbaţi în casă şi, de obicei, toţi copii vin cu bucheţele de flori. Dumneavoastră ce aţi pregătit? – Nu am pregătit nimic spre marea mea ruşine.

IURIE RENIŢĂ, deputat fracțiunea ACUM: Flori în mod obligatoriu, dar şi pe lângă flori câte ceva. La o vârstă anume gusturile se mai schimbă.

SNC EL RO ALEXANDRU SLUSARI, deputat PPDA: La noi bugetul este gestionat de soţie şi ea poate să-şi facă cadou în orice clipă.

Aleşii poporului mai spun că își surprind soţiile nu doar cu ocazii speciale.

GRIGORE NOVAC, deputat PSRM Femeile trebuie iubite zilnic, să avem grijă de ele zilnic, să le respectăm zilnic.

La începutul şedinţei Parlamentului, deputaţii, dar şi Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, au felicitat femeile cu ocazia zilei de 8 martie. Deputatele au primit şi câte un buchet de flori.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 10.700 de cupluri au divorțat. Cele mai predispuse au fost căsniciile cu perioada de până la cinci ani

Peste 10.700 de cupluri au divorțat în 2019. Cel puțin asta arată datele Biroul Național …