Știrea zilei

Ce măsuri va lua Chicu cu consilierul care a arătat veteranilor gestul obscen

Prim-ministrul Ion Chicu anunță că va discuta cu consilierul său pentru problemele veteranilor, Anton Gamurari, despre gestul obscen, arătat veteranilor în Piața Marii Adunări Naționale. Totodată, șeful Executivului a declarat că Gamurari ar urma să aibă și o discuție cu veteranii, scrie deschide.md.

Pe parcursul nopții n-am întreprins nicio acțiune. Astăzi urmează să discut cu consilierul respectiv. Dumnealui o să discute și cu veteranii și o să vedem în ce context a avut loc acest incident”, a declarat premierul în această dimineață.

Amintim că fostul general, Anton Gămurari a fost numit astăzi consilierul premierului Ion Chicu pe problemele veteranilor. Acesta a fost huiduit astăzi în PMAN, după ce a arătat un gest obscen veteranilor care consideră că nu le-ar reprezenta interesele în raport cu Guvernul.

Amintim că, ieri în fața protestatarilor a ieșit Anton Gămurari, consilierul premierul pe problemele veteranilor, care le-a arătat un gest obscen celor prezenți în Piața Marii Adunări Naționale.  Reacția a venit după ce mulțimea i-a cerut să părăsească scena, pentru că el nu le-ar fi reprezentat interesele în Guvern. Acesta a fost huiduit de manifestanți.

Gestul obscen arătat de noul consilier al lui Chicu veteranilor din PMAN | VIDEO

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Uniunea Europeană va acorda Moldovei 30 de milioane de euro | VIDEO

Uniunea Europeană va acorda Moldovei 30 de milioane de euro din ce-a de-a doua tranșă …