Știrea zilei

Caz suspect de coronavirus în spitalul din Strășeni. Ce au arătat analizele

O femeie din satul Micleușeni, raionul Strășeni, a fost internată cu suspiciuni de coronavirus în spital. Contactați de NM, reprezentanții instituției au comunicat că rezultatele analizelor au demonstrat că aceasta nu este infectată cu COVID-19. Femeia s-ar fi întors din Italia acum câteva săptămâni, scrie Newsmaker.md.

„În rezultatul analizelor, suspiciunile de coronavirus nu s-au confirmat”, a declarat pentru NM vicedirectorul Spitalului raional Strășeni, Rodica Croitoru.

Totodată, purtătoarea de cuvânt a Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Olesea Croitoru, a precizat pentru NM că, în prezent, nu sunt înregistrate cazuri suspecte de coronavirus pe teritoriul Republicii Moldova.

Precizăm că, joi, 27 februarie, ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat un raport în plenul parlamentului privind măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor cu COVID-19. Aceasta a confirmat că în Republica Moldova au fost înregistrate mai multe cazuri suspecte, însă niciunul nu s-a confirmat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Detalii despre accidentul mortal din Capitală: Ce au arătat rezultatele expertizei sângelui șoferului care a provocat impactul

Cu referire la accidentul rutier care a avut loc în centru capitalei în noaptea de …