Știrea zilei

”Câte bordeie – atâtea obiceie”. Renato Usatîi a publicat o altă variantă a raportului Kroll | VIDEO

Fiecare cu raportul lui! După ce publicarea raportului Kroll 2 a stârnit forfotă mare în Parlament, se pare că acesta nu-i unic. O altă variantă a raportului a fost publicată aseară pe facebook de către liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi. Pe lângă câteva poze din așa-zisul raport, Usatîi a făcut și un video, unde îl comentează și povestește cum a intrat în posesia acestuia.

Potrivit lui Usatîi, raportul Kroll 2, care a fost publicat, nu este decât prima parte a raportului original care ar fi predestinată doar Băncii Naționale și de aceea multe lucruri nu sunt clare. Acesta a mai declarat că a obținut celelalte două părți în care ar figura și numele fostului  președinte al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

RENATO USATÎI, președintele Partidului Nostru: „A doua și a treia parte a raportului Kroll, este menționat, că au fost făcute pentru Procuratura Generală, Procuratura Anticorupție și pentru Agenția Națională,  care se ocupă cu întoarcerea activelor sustrase ilegal.”


La rândul său, șeful comisiei parlamentare de anchetă a fraudei bancare, Alexandru Slusari, a menționat astăzi înaintea ședinței parlamentului că Renato Usatîi ar putea fi audiat, dar și faptul că acesta ar fi primit documentele publicate ieri, neoficial.


  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Victor Chironda vine cu soluții pentru eficientizarea consumului de energie termică | VIDEO

Pentru că în prezent unii proprietari ai apartamentelor din fondul locativ municipal achită facturi mari …