Știrea zilei

Câte acte legislative au adoptat deputații în sesiunea de toamnă

În sesiunea de toamnă, deputații au adoptat circa 160 de acte legislative, iar cele mai multe au fost hotărâri. Peste 80 de proiecte de acte legislative au fost aprobate în prima lectură. Despre aceasta a comunicat președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, la şedinţa dedicată încheierii sesiunii, transmite IPN.

Zinaida Greceanîi a adresat deputaţilor felicitări cu ocazia sărbătorilor de iarnă. „Fie ca tot ce e mai frumos și deosebit să vă aparțină și nu uitați că cetățenii Republicii Moldova au așteptări mari de la fiecare din noi. Haide-ți să contribuim cu toții la îndeplinirea dorințelor lor”, a menționat Zinaida Greceanîi.

Potrivit Regulamentului, Parlamentul se întruneşte în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii decembrie. Prima ședință plenară a sesiunii de toamnă 2019 a avut loc pe data de 27 septembrie.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

„Unirea” necesară între PAS și PPDA împotriva lui Igor Dodon: Năstase propune candidații pentru funcţia viitorului șef al Executivului | VIDEO

După o perioadă mai lungă în care nu au comunicat, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, …