Știrea zilei

Câștigătoarea concursului ”Звездный час” a revenit de la DisneyLand: o amintire pentru toată viața | VIDEO

Visele pot deveni realitate. De acest lucru s-a convins și Alexandra Iordanova, câștigătoarea concursului ”Звездный час”, organizat de postul nostru de televiziune, care, recent, s-a întors din călătoria de poveste de la DisneyLand. Despre experiența de neuitat din viața micuței artiste, ne-a povestit chiar ea, de îndată ce a ajuns acasă.

Cursa Chișinău-Paris a aterizat! Printre mulțime o revedem și pe Alexandra Iordanova, câștigătoarea concursului ”Звездный час”, împreună cu părinții săi,fericiți și plini de entuziasm. Sunt încă în euforia atmosferei de la Disneyland!

ALEXANDRA IORDANOVA, câștigătoarea concursului ”Звездный час”: „Mi-a plăcut totul. Desigur, show-ul luminescent, care a fost grandios, cu artificii pe fondul castelului, o paradă mare cu decorațiuni deosebite, unele erau chiar cât o casă cu nouă etaje, totul este activ, împreună cu eroii din basme, care continuă să-și joace rolurile.”

Cum și a promis, Alexandra a făcut o mulțime de filmulețe, care îi vor aduce aminte de atmosfera magică de la DisneyLand!

Mama Alexandrei spune că dacă nu era proiectul ”Звездный час”, DisneyLand avea să rămână pentru fetiță doar o destinație turistică de poveste neexplorată.

 NATALIA IORDANOVA, mama Alexandrei: „Este un cadou de neuitat, o amintire pentru toată viața, deoarece e greu de spus când va mai avea copilul așa o ocazie. Aș vrea să mulțumesc proiectului ”Звездный час” și Televiziunii Centrale, îndeosebi.”

În memorie au rămas și focurile magice de artificii, care au culminat atmosfera.

Alexandra spune că proiectul ”Звездный час” nu numai că i-a îndeplinit un vis de a vizita DisneyLand-ul , dar și i-a oferit posibilitatea să atingă noi culmi și să se simtă o adevărată vedetă!

ALEXANDRA IORDANOVA, câștigătoarea concursului ”Звездный час”: „Mulțumesc tuturor celor care au creat proiectul ”Звездный час ”, deoarece, e adevărat, pe scenă mă simțeam o mică steluță, care dorea să fie remarcată, să se afirme. Ceea ce mi-a reușit.”

Unic pe piața media din Moldova, proiectul a reușit să reunească peste 60 de tinere talente din toată republica, inclusiv din partea stângă a Nistrului, concursul ”Звездный час”, s-a desfășurat pe parcursul a 4 luni. Finaliști ai concursului au devenit 7 concurenți, iar trofeul i-a revenit Alexandrei Iordanova. Fetița a trecut peste probleme de sănătate și nu-și mai imaginează viața fără scenă, dându-ne astfel o adevărată lecție de viață.

Ceilalți câștigători ai competiției s-au ales și ei cu premii de valoare. Aceștia au primit gadgeturi, compoziții muzicale și un pian electronic. Cel mai important trofeu – Grand-Prix-ul concursului ”Звездный час” a fost câștigat de tânăra cu voce de cristal, mica prințesă, cum a fost numită de juriu și spectatori – Alexandra Iordanova.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Dodon o ia iar înaintea Comisiei Situații Excepționale. Anunță când se deschid frizeriile

Frizeriile din R. Moldova își vor relua activitatea începând cu ziua de mâine, 16 mai, …