Știrea zilei

VIDEO // Ilan Șor a fost întâlnit la Fălești și Glodeni cu aplauze, flori, pâine și sare

Alți oameni, aceleași dorințe. Cu aplauze, flori, pâine și sare. Așa a fost primit candidatul Partidului Politic ”Șor”, Ilan Șor la întâlnirea cu alegătorii din raioanele Fălești și Glodeni. Și aici, oamenii spun că susțin programul electoral al formațiunii pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, în speranța unui trai mai bun.

La întâlnirea cu alegătorii din Glodeni și Fălești candidata partidul Politic ”ȘOR” în circumscripția uninominală Nr.50, Tatiana Platon, care le-a vorbit oamenilor despre proiectul lansat de Ilan Șor, proiect ce are drept scop întoarcerea conaționalilor noștri, care lucrează în străinătate.

În cadrul întâlnirii cu alegătorii din cele două raioane, Ilan Șor, dar și candidații de pe cele două circumscripții i-au asigurat pe oameni că în scurt timp lucrurile din țara noastră vor merge într-o direcție mai bună. De asemenea, Ilan Șor a  vorbit și despre  succesele  și proiectele sale implementate la Orhei.

În cadrul întrevederii, oamenii au spus că au văzut realizările lui Ilan Șor, iar la moment ei consideră că doar această formațiune mai poate schimba lucrurile din țara noastră înspre bine.

În următoarele zile, Ilan Șor va merge și în alte raioane ale țării pentru a discuta cu cetățenii.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

VIDEO // Sesizarea lui Munteanu, catalogată de CEC ca neîntemeiată

„Vinovăția persoanei în săvârșirea unei contravenții nu poate fi întemeiată pe presupuneri” acesta este răspunsul oficial …