28 martie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Candidații la funcția de primar al municipiului Chișinău spun că au votat pentru un viitor mai bun | VIDEO

Candidații la funcția de primar al municipiului Chișinău și-au exprimat dreptul la vot. Rând pe rând, aceștia au venit la secțiile de votare însoțiți de membrii familiei. Concurenții electorali spun că au votat pentru un viitor mai bun al Capitalei și pentru dezvoltarea proiectelor sociale și de infrastructură.

Pentru un Chișinău mai curat, mai organizat, pentru un Chișinău în care oamenii să se simtă în siguranță, în care transportul public să fie confortabil și accesibil tuturor, pentru un Chișinău care să aibă altă față a primăriei, una responsabilă care să știe să-și servească locuitorii și oaspeții capitalei, a declarat VLADIMIR CEBOTARI, candidat la funcția de primar al capitalei, PDM

Nu am votat pentru cei care pălăvrăgesc, ci pentru cei care pot să facă lucruri concrete și deja au demonstrat aceasta. Consider că astăzi, ca niciodată, Chișinăul nu are nevoie de oameni pentru vorbesc, dar oamenii pentru fapte. Iată că a sosit timpul oamenilor concreți, a declarat VALERII KLIMENCO, candidat la funcția de primar al capitalei, Partidul Politic ”ȘOR”.

Am votat pentru un oraș amenajat, frumos, curat, confortabil și modern. Am votat ca să se mândrească de acest oraș de la cei mici până la cei mari, știu că este posibil acest lucru. Am votat pentru ca să vină această schimbare pe care o așteptăm cu toții, a declarat ION CEBAN, candidat la funcția de primar al capitalei, PSRM

Doar prin democrație, prin vot democratic se poate merge înainte, asta e motivația nr. 1. Motivația nr. 2 este continuarea proiectelor europene, cele care sunt știute, a declarat DORIN CHIRTOACĂ, candidat la funcția de primar al capitalei, PL.

Așa cum toți ne dorim, am votat și eu pentru oameni, pentru oamenii acestei țări, în general și pentru chișinăuieni în mod special. Pentru principiile și valorile mele. Am votat pentru viitor, a declarat ANDREI NĂSTASE, candidat la funcția de primar al capitalei, Blocul ACUM.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19 în Moldova. Chicu: Dacă continuăm să fim iresponsabili, vor muri mulți | VIDEO

Pandemia de coronavirus ia amploare, iar numărul celor infectați crește de la o zi la …