Știrea zilei

Când va avea loc următoarea ședință parlamentară

„Următoarea ședință va fi organizată atunci când se va crea o majoritate. De altfel, nu are sens”. Cel puțin, aceasta a declarat cel mai în vârstă deputat care a accedat Parlament, socialistul Eduard Smirnov.

„Următoarea ședință va fi organizată atunci când se va crea o majoritate. De altfel, nu are sens. Au fost unele negocieri, dar fără niciun rezultat. Mai avem timp. Așteptăm. Deocamdată, nu este nevoie să organizăm ședința”, a menționat socialistul.

Unimedia amintește că prima ședință a Legislativului a fost prezidată de cel mai în vârstă deputat care a accedat Parlament, deputatul socialist Eduard Smirnov.

Smirnov este născut în 1939 și este cel care a condus prima ședință a legislativului ales în anul 2014. Atunci, Smirnov a exercitat atribuțiile de președinte al Parlamentului din 30 noiembrie 2014, până pe 23 ianuarie 2015, când în această funcție a fost ales democratul Adrian Candu.

Ședința din 21 martie a noului Parlament s-a încheiat, din motiv că nu a fost creată o majoritate parlamentară. Ziua și ora când va continua ședința, la aproape două luni, încă nu a fost anunțată.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

„Doamne, dă-mi minte și putere”: Reacția lui Chicu la opinia Mitropoliei despre cipuri și tehnologia 5G

Premierul Ion Chicu a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook față de …