Știrea zilei

Campionii mondiali, pregătiți pentru duelul cu Moldova | VIDEO

Campionii Mondiali sunt pregătiți pentru debutul în preliminariile EURO 2020, împotriva selecționatei Moldovei. Chiar dacă sunt marii favoriți, francezii nu subestimează jucătorii moldoveni și tratează cu maximă seriozitate meciul care va avea loc astăzi. Aceste declarații au fost făcute de către antrenorul francez, Didier Deschamps, dar și de portarul Hugo Lloris, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit portarului Cocoșilor Galici, Hugo Lloris, doar victoria va fi avantajoasă pentru francezi, în meciul împotriva selecționatei Moldovei.

„Avem un statut pe care trebuie să-l apărăm, de fiecare dată când avem oportunitatea s-o facem. Știm cât de important este să începem bine faza calificativă. Chiar dacă, e lucru știut, avem mult respect pentru echipa Moldovei, trebuie s-o învingem pe teren și să acumulăm punctaj maxim. ”

Iar antrenorul francez, Didier Deschamps a declarat că în pofida faptului că unul dintre principalii jucători ai selecționatei Moldovei, Alexandru Epureanu v-a fi absent în meciul de astăzi, alți jucători din lotul țării noastre ar putea pune perilor la poarta francezilor.

Ieri, francezii au desfășurat și primul antrenament pe stadionul Zimbru din Capitală.

Selecționata Franței a ajuns în țara noastră ieri, iar marele vedete ale Franței au fost întâmpinate cu pâine și sare la Aeroportul Internațional Chișinău. Partida se va disputa astăzi, începând cu ora 21:45.

  •  
  •  
  • 2
  •  

Citește și

Din ce cauză FC Zimbru s-a retras din Divizia Națională | VIDEO

Veste-șoc pentru fanii Clubului de Fotbal Zimbru! Singura echipă, de la independență încoace, care a …