Știrea zilei

Campioana lumii la fotbal, Franța, a ajuns în Republica Moldova | VIDEO

Campioana lumii la fotbal, Franța, a ajuns în Republica Moldova pentru a debuta la preliminariile EURO 2020. Campionii mondiali au ajuns la bordul unui Boeing și vor sta la un hotel bine cunoscut din centrul capitalei.

Printre marile vedete ale naționalei Franței care au ajuns astăzi la Chișinău, se numără tânăra speranță a fotbalului mondial, Kylian Mbappé, mijlocașul de la Manchester United, Paul Pogba dar și atacantul de la Atletico Madrid – Antoine Griezmann, care astăzi împlinește 28 de ani.

Fanii selecţionatei Franţei s-au adunat de dimineaţă în faţa Aeroportului Internațional Chișinău, pentru a-i vedea pe viu pe campionii fotbalului, dar şi pentru a face poze cu aceștia. Ei spun că și au așteptat idolii cu nerăbdare și speră că naționala Moldovei va crea o concurență pe cinste.

Iar acest băiat, viitor fotbalist, a reușit să ia chiar și autografe de la granzii fotbalului mondial.

Fotbaliştii francezi se vor caza într-un hotel din Capitală, după care vor avea un antrenament pe stadionul Zimbru. Anul trecut, selecţionata Franţei a câştigat pentru prima oară titlul de campioană mondială, după ce a învins echipa Croaţiei.

Meciul Moldova-Franța, din preliminariile Campionatului European din 2020, se va disputa mâine, pe stadionul Zimbru, de la 21:45.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Încă trei decese din cauza infecției cu COVID-19 în Moldova. 244 de pacienți sunt stare gravă

Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea altor 3 decese cauzate de COVID-19: Deces 222: Bărbat de …