Știrea zilei

Campania „Îmi pasă”: Doi consilieri raionali ai Partidului ȘOR confecționează măști de protecție pe care le oferă gratuit | FOTO

Doi consilieri raionali și orășenești de Anenii Noi ai Partidului Politic „ȘOR” confecționează măști de protecție pe care le împart gratuit bătrânilor și persoanelor vulnerabile, în condițiile în care acest produs este greu de găsit în farmacii. Campania celor doi sub genericul #Imipasa a devenit atât de populară, încât măștile lor sunt căutate în prezent de cetățeni din toată țara, transmite partidulsor.md.

Consilierii raionali și orășenești de Anenii Noi, din partea Partidului Politic „ȘOR”, Olga Cumpănici și Alexei Gorodinschi au lansat inițiativa din cauza lipsei de măști de protecție în farmacie sau a prețului exagerat al acestora. Au studiat cum pot fi produse măști de protecție în condiții de casă și au început să coase măști din bumbac.

În scurt timp li s-a alăturat și o croitoreasă profesionistă.

Măștile lor au devenit foarte populare nu doar la Anenii Noi. Au început să primească solicitări practic din toată țara, inclusiv din Chișinău și Bălți, doar că nu le ajung forțe și materie primă ca să producă o asemenea cantitate.

„Mă bucură mult că avem oameni receptivi, și țin sa mulțumesc croitoresei Liuba care ne coase absolut gratuit măști de protecție. Astăzi am împărțit măști persoanelor în etate și nu numai, pe care le-am întâlnit prin oraș și prin sate, fără protecție”, a scris Olga Cumpănici pe o rețea de socializare.

Ea menționează că toți solicitanții de măști pot primi câte două pentru fiecare membru al familiei, dar, în același timp, lansează un apel către oamenii care pot contribui cu forță de muncă sau materie primă pentru confecționarea măștilor.

Inițiativa celor doi consilieri ai Partidului Politic „ȘOR” de la Anenii Noi a fost întâmpinată foarte pozitivi de locuitori, iar internauții au distribuit la greu apelul Olgăi Cumpănici în cadrul campaniei #Imipasa, salutând inițiativa: „Cu Doamne Ajute!”, „Încredere în ziua de mâine”, „Bravo, Partidul Politic ȘOR”, sunt doar o parte din comentariile care însoțesc postarea.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Deputatul Ștefan Gațcan a fost găsit la Iași | VIDEO

Deputatul Ștefan Gațcan se află la Iași și neagă faptul că ar fi fost sechestrat …