Știrea zilei

Călătoriile spre Rusia și Israel rămân restricționate pentru moldoveni

Statul Israelian și Federația Rusă păstrează interdicțiile de călătorie pe teritoriul acestora pentru cetățenii Republicii Moldova. Totodată, părăsirea țărilor respective de către moldoveni este permisă, transmite IPN.

Autoritățile israeliene au anunțat că interdicția de intrare a cetățenilor străini pe teritoriul Statului Israel se menține până la 1 septembrie.Totodată, ieșirea cetățenilor străini de pe teritoriul Statului Israel este permisă prin Aeroportul Ben-Gurion. În Statul Israel este în vigoare și purtarea obligatorie a măștilor în locurile publice și la muncă, menținerea distanței sociale și respectarea altor măsuri de protecție individuală. Sunt interzise reuniunile în grupuri mai mari de 20 de persoane în spații deschise și în grupuri mai mari de 10 persoane în spații închise, scrie radiochisinau.md.

Moldovenii nu pot în continuare intra pe teritoriul Federației Ruse. Excepție sunt membrii misiunilor diplomatice și consulare acreditați în Rusia și membrii familiilor acestora; colaboratorii organizațiilor internaționale în Rusia și membrii familiilor acestora; șoferii pe rute internaționale de transport; membri ai echipajelor de transport aerian, maritim și fluvial, feroviar internațional;  membri ai delegațiilor oficiale, cei cu vize diplomatice, de serviciu și obișnuite, eliberate în legătură cu decesul rudelor apropiate, care au locuit pe teritoriul Rusiei; persoanele care au soț, soție, părinți, copii, înfietori, sunt înfiate, tutelează sau sunt tutelați de cetățeni ai Federației Ruse și alte categorii.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Laboratoarele medicale private din capitală au fost luate cu asalt de moldoveni pentru a se testa la COVID-19 | VIDEO

Laboratoarele medicale private din capitală au fost luate cu asalt de moldoveni. În fiecare zi, …