Știrea zilei

Cadavru în stare avansată de putrefacție, găsit în spatele unor garaje din orășelul Codru

Un locuitor al orășelului Codru a avut parte de o experiență teribilă în seara zilei de duminică, 19 aprilie 2020. Acesta a descoperit un cadavru în stare avansată de putrefacție a unui bărbat, ce zăcea în spatele unor garaje, scrie unimedia.info.

Potrivit unui comunicat al poliției, la ora 18:51 a parvenit un apel la IP Centru de la un cetățean, care a declarat operatorului că în dosul unui complex de garaje de pe strada Costiujeni, a descoperit un cadavru.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului și medicul legist. Corpul neînsuflețit a fost transportat Centrul de Medicină Legală pentru a fi efectuate expertizele și să fie stabilită cauza exactă a decesului.

Totodată, în urma măsurilor întreprinse de polițiști, a fost stabilită identitatea bărbatului, care s-a dovedit a fi în vârstă de 38 de ani. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

CEC: Moldovenii stabiliți peste hotarele țării vor fi consultați pe subiectul deschiderii secțiilor de votare în străinătate | VIDEO

Moldovenii stabiliți peste hotarele țării vor fi consultați pe subiectul deschiderii secțiilor de votare în …