Știrea zilei

București: O femeie decedată şi alte trei persoane rănite într-o explozie la o fabrică | VIDEO Update

O persoană a murit şi 3 au fost rănite în urma unei explozii la o fabrică de prefabricate din Bucureşti. Din primele informaţii, ar fi explodat un utilaj care era sub presiune, cu aburi.

În jurul orei cinci dimineața, mai multe apeluri la 112 sesizau un zgomot foarte puternic, o explozie în incinta unei fabrici de pe strada Preciziei din sectorul 6, București. Explozia nu a fost urmată de un incendiu.

La faţa locului au venit mai multe maşini SMURD, trei autospeciale de stingere, autoscară, descarcerare şi membrii detaşamentul special de salvatori.

În momentul exploziei, în hală se aflau 35 de persoane, dintre care 4 au fost surprinse de explozie.

Din cele patru persoane una a murit, este vorba de o femeie, iar alte trei au fost rănite, fiind transportate la spital. Una este în stare foarte gravă, având arsuri pe 90% din corp.

Garda de Mediu face măsurători pentru a verifica dacă au existat degajări de substanțe toxice. Potrivit pompierilor, în acest moment, nu se mai poate intra în clădire, fiind afectată structura de rezistenţă a acesteia.

Urmează să fie efectuată cercetarea la faţa locului de către poliţişti ai Serviciului Omoruri – Biroul morţi suspecte şi ucideri din culpă şi specialişti criminalişti, urmând a fi stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs acest incident.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cetăţenii ruşi au votat: Vladimir Putin va putea candida pentru încă două mandate | VIDEO

Cetăţenii ruşi au aprobat cu largă majoritate reforma constituţională supusă referendumului, permiţându-i astfel preşedintelui Vladimir …