Știrea zilei

Breaking News! Cade Guvernul? PSRM: Scenariul propus de ACUM nu poate avea loc

Socialiștii fac declarațiile de presă înainte de ședința Parlamentului, scrie ZdG.md.

„Noi am analizat propunerea și scenariul anunțat de cei din blocul electoral ACUM și am decis că un astfel de scenariu nu poate fi. Asta a fost doar o fumigenă pentru noi”, a declarat Bolea.

Deputații din fracțiunea parlamentară a blocului electoral au venit cu o soluție de compromis după ce socialiștii au anunțat că dacă premierul Maia Sandu nu retrage proiectul prin care Guvernul și-a asumat răspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii, PSRM va înainta o moțiune de cenzură împotriva Guvernului.

„Noi, cei din blocul ACUM, am intervenit cu o soluție. Am putea retrage proiectul de hotărâre a Guvernului doar dacă, tot la ședința de astăzi a Parlamentului, este introdusă pe ordinea de zi o lege în acest sens. Adică împreună cu socialiștii să votam în două lecturi o lege similară cu cea adoptată de Guvern”, a declarat Slusari.

„Nu cred că este cazul de trecut la diferite acuzații. Noi am venit cu o soluție de mijloc, domnul Dodon urmează să le transmită socialiștilor ce am discutat noi aici. Acum, așteptăm reactia PSRM la propunerea noastră. Pană la ora 15:00 suntem în contact cu cei din PSRM”, a mai adăugat Grosu.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Tot mai mulți primari aderă la Partidul Politic „ȘOR”. Ilan Șor: Putem să renaștem țara. Și cu siguranță o vom face | VIDEO

Echipa partidului Politic ”ȘOR” își mărește rândurile. În ultimele săptămâni, 16 primari și mai mulți …