Știrea zilei

Mândrie pentru țara noastră: Reprezentanta Moldovei la „Славянский базар” s-a clasat pe locul doi | VIDEO update

Anastasia Barbă, tânăra care a reprezentat Republica Moldova la Festivalul Internațional de Artă „Славянский базар”, desfășurat în orașul Vitebsk, Rusia, s-a clasat pe locul doi. Pentru interpretă acesta este o realizare mare, cu atât mai mult, cu cât drumul spre succes a fost lung, iar ea a muncit cu multă dăruire.

Până a ajunge să participe la concursul muzical „Славянский базар”, Anastasia Barbă a muncit foarte mult. De la vârsta de 4 ani a mers la dansuri, iar din clasa întâi a început să cânte în corul școlii. Acum,  interpreta se poate lăuda cu zeci de premii aduse de la diferite concursuri naționale și internaționale. La Vitebsk, Anastasia a reprezentat țara noastră cu piesele „Dorul”- de  Doina Sulac și „Recenka” din repertoriul Alei Pugaciova.

ANASTASIA BARBĂ – finalistă, „Славянский базар”: „Să particip pentru mine deja e un câștig, când am evoluat pe scenă m-am străduit să mă dedic totalmente, dar oricum să ocup locul doi la un asemenea concurs pentru mine este emoționant până în prezent.”

Tânăra și-a încercat puterile la preselecțiile pentru concursul „Славянский базар” de mai multe ori, iar când a reușit să se califice,  visul ei era la un pas de a se spulbera din lipsă de surse financiare pentru plecare. După ce a bătut la mai multe uși, una i-a fost deschisă. Liderul Partidului Politic ”ȘOR”, deputatul Ilan Șor a ajutat-o, oferindu-i suma necesară.  Astfel, un vis a  devenit realitate.

ECATERINA BARBĂ – mama: „Să dea Dumnezeu ca toți copii talentați din țara noastră să nu rămână neobservați, ba dimpotrivă. Anume așa oameni ca Ilan Șor care mereu ne-a susținut, ne-a ajutat și a oferit posibilitate copiilor noștri să demonstreze tuturor că nu sunt cu nim   ic mai în urmă decât copii din alte țări.”

Amintim că telespectatorii o cunosc pe Anastasia din cadrul proiectului „Звездный час”, de la postul nostru de televiziune, ea a urcat pe podium, ocupând locul trei, unde a concurat cu peste 60 de tinere talente din toată țara, competiția fiind una strânsă. De această dată, talentul fetei a făcut furori la Vitebsk. În acest an, la „Славянский базар”, au participat aproximativ 25 de  copii din peste 20 de țări.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Avia Invest: Aeroportul Internațional Chișinău, nu mai are datorii față de Autoritatea Aeronautică Civilă | VIDEO

Compania Avia Invest, concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău, nu mai are datorii față de Autoritatea …