Știrea zilei

Bătrâna care vindea verdețuri, amendată | VIDEO

Bătrâna care vindea ieri verdețuri pe strada Matei Basarab, din sectorul Rîşcani al capitalei, a fost amendată cu 1500 de lei. Informația a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati. Și polițistul care a bruscat femeia și a intrat în conflict cu ea va fi sancționat.

Potrivit poliției, mai mulți locatari de pe bulevardul Moscovei au anunțat forțele de ordine că mai multe persoane în etate desfășoară comerț stradal neautorizat la intersecția străzii Matei Basarab și bulevardul Moscovei. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cinci bătrâni ar fi improvizat o piață în care comercializau produse agricole. Patru dintre ei s-au conformat cerințelor de a se deplasa la iarmarocul autorizat, care se afla la o distanță 100 de metri, o femeie ar fi refuzat însă. Ulterior, între bătrână și un polițist s-a iscat o ceartă, iar omul legii a bruscat-o pe femeie. Cei care erau în preajmă au filmat scena.

Acum, atât polițistul, cât și femeia din imagini, vor fi trași la răspundere.

NATALIA STATI, ofițer de presă Poliția Capitalei: „În privința femeii, pentru acțiunile sale a fost întocmit un proces-verbal pentru desfășurarea ilegală a activității de întreprinzător și aplicată amendă în mărime de 1500 de lei. A fost inițiată o anchetă de serviciu în cadrul căreia vor fi stabilite toate circumstanțele cazului și corectitudinea din partea angajatului poliției.”

Poliția capitalei informează că zilnic întreprinde măsuri pentru a nu admite comerțul stradal neautorizat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Certificatul medical nu este necesar la admiterea în instituțiile de învățământ

Certificatul medical nu se regăsește în lista actelor necesare pentru dosarul de admitere. Despre această …