14 decembrie 2019, sâmbătă
Știrea zilei

Bătaie între un primar de la PPDA și un consilier de la PLDM | VIDEO

Bătaie demnă de filme în sediul unei primării din raionul Rezina. O primăriță PPDA și un consilier local PLDM s-au luat la palme după o ședință de lucru. Una dintre agresoare se află acum la spital, spunând că are comoție cerebrală, în timp ce alta spune că s-a plâns la poliție. Cazul a ajuns și în vizorul oamenilor legii.

Cearta s-a produs între primărița din partea Partidului Demnitate și Adevăr, Angela Ursachi și consilierul local din partea Partidului Liberal Democrat Livia Scutaru s-ar fi produs după o ședință a Consiliului, desfășurată luni.

Livia Scutaru, consilier local satul Mateuți, raionul Rezina:

„După ce au plecat toți, absolut toți consilierii, dumneaei zice – vreau să stau de vorbă și m-am oprit, dumneaei a închis ușa și spune că totuși nu vă spun ce minciuni, dacă este vorba de așa eu plec. Și am deschis ușa să plec, și în acest timp ma lovit la tâmpla stângă cu un pumn.”

Livia Scutaru susține că după bătaie, s-a adresat imediat la medici, iar acum este internată la spotal.

Livia Scutaru, consilier local satul Mateuți, raionul Rezina:

„Soțul meu a chemat ambulanța, a chemat poliția, a venit m-a luat ambulanța, comoție cerebrală și primesc lecuire. Am scris plângere la poliție.”

De cealaltă parte, primărița spune că de fapt, ea este victima și că Livia Scutaru ar fi prima care a lovit-o.

Angela Ursachi, primarul satului Mateuți, raionul Rezina:

„După ședință i-am adus la cunoștință despre niște acțiuni pe care intenționez să le fac de o perioadă, despre o tranzacție dubioasă. Am scos- o din sărite cu asta, după care mi-a aplicat o lovitură, purșisimplu din senin, după care a rămas șocată și dumneei s-a panicat.”

Angela Ursachi susține că a depus o plângere la poliție.

Angela Ursachi, primarul satului Mateuți, raionul Rezina:

„Avem înregistrări de pe camerele de supraveghere video pe care le avem la primărie, a venit mai încet la ședință a plecat în formă bună, perfecta, a ieșit din primărie normal. Ce i s-a întâmplat peste două ore și cine a convins-o să facă scandalul pe care la făcut nu pot să-l cunosc.”

Totodată, PLDM a venit cu o poziție în acest caz unde condamnă comportamentul violent al Angelei Ursachi. PPDA nu are deocamdată o poziție pe marginea acestui scandal.

De precizat că, Angela Ursachi a fost aleasă în funcția de primar în anul 2015, iar Livia Scutaru i-a fost contracandidată la acel scrutin. Cazul dat este cercetat de oamenii legii.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Un incendiu a izbucnit în clădirea unui liceu din capitală | VIDEO

Un incendiu a izbucnit astăzi în clădirea Liceului Teoretic cu Porfil de Arte „Mihai Berezovschi” …