29 ianuarie 2020, miercuri
Știrea zilei

Bătaia dintr-un karaoke din Chișinău, surprinsă de camerele de supraveghere | VIDEO

Doi băieți și două fete au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce noaptea trecută, fiind în stare de ebrietate s-au luat la bătaie cu paza unui karaoke din sectorul Botanica al capitalei. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din local, dar și din afara acestuia, iar imaginile au intrat în posesia redacției Deschide.MD.

Conflictul s-a început după ce tinerii aveau un comportament neadecvat apoi au început să se ia la bătaie.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că poliția a fost sesizată noaptea trecută, în jurul orei 22:45, despre faptul că într-un local de pe str. Sarmizegetusa a avut loc un conflict iscat între clienții și agenții de pază.

„La fața locului imediat s a deplasat trei echipaje ale Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă, care au stabilit că la terasa localului între agenții pază și un grup de tineri, doi băieți și două fete care aveau un comportament neadecvat s-a iscat un conflict care a degenerat într-un schimb de pumni. În urma altercațiilor tinerii au avut nevoie de îngrijiri medicale si au fost  transportați la spital”, ne-a spus Stati.

Stati a ținut să precizeze că polițiștii din cadrul IP Botanica urmează să stabilească toate circumstanțele, să fie audiați toți martorii care au văzut incidentul, pentru a fi luată o hotărâre în conformitate cu legislația în vigoare.

Totodată, atât agenții de pază ai localului cât și cei patru clienți, urmează să facă expertize medico-legală pentru a fi evaluată gravitatea leziunilor suferite de aceștia.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Guvernul a decis: Pînzari, restabilit și eliberat din funcția de șef al IGP

Cabinetul de miniștri l-a eliberat din funcția de șef al IGP pe Alexandru Pînzari, după …