Știrea zilei

Bărbatul care ar fi atacat un polițist de frontieră, plasat în arest la domiciliu

Un bărbat de 35 de ani din satul Larga, raionul Briceni, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 20 de zile. Bărbatul ar fi atacat un polițist de frontieră atunci când acesta l-a oprit, informează Procuratura Generală.

Încheierea a fost emisă de Judecătoria Edineț, sediul Briceni, în seara de joi, 4 decembrie curent. Dacă va fi găsit vinovat de această faptă, în baza probelor prezentate de procurori, învinuitul riscă pedeapsa cu amendă 67.500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 180 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

În noaptea zilei de marți 26 noiembrie curent, acesta a fost oprit de către un ofițer principal al Direcției Echipe Mobile a Poliției de Frontieră, atunci când conducea un Nissan Pathfinder, în care se aflau patru pasageri. În momentul opririi, însă, în apropierea satului Cotiujeni, Briceni, bărbatul l-a lovit cu ușa autoturismului și i-a provocat o echimoză polițistului.

De asemenea, acesta este cercetat și în alte cauze penale: contrabandă în valoare de peste 1.850.000 lei, conducerea mașinii în stare de ebrietate alcoolică, dar și pentru huliganism în Sectorul Poliției de Frontieră Larga din Briceni.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Exclusiv: Detalii tulburătoare, povestite de moldoveni stabiliți în Italia | VIDEO

Oameni panicați, izolați în case, rafturi goale prin magazine și criză de măști în farmacii. …