Știrea zilei

Au fost stabilite cauzele morții bebelușului deputatului Agache | VIDEO

Noi detalii în cazul bebelușului, de șase luni, care ar fi fost sufocat de mama sa. Potrivit medicilor legiști de la Institutul de Medicină Legală din Iași, copilul a murit din cauza unei insuficiențe cardio respiratorie și a unui edem pulmonar. Rezultatele finale vor fi gata în cel mult o lună.

Autoritățile de la Iași continuă să investigheze moartea suspectă a copilului de șase luni, originar din Republica Moldova. Potrivit medicilor legiști, bebelușul a murit din cauza unei insuficiențe cardio respiratorie și a unui edem pulmonar. Rezultatele finale vor fi gata în cel mult o lună, iar până atunci legiştii vor analiza histopatologic probele prelevate.

Deputatul Anghel Agache, tată copilului, nu ne-a răspuns la telefon pentru a oferi un comentariu, în condițiile în care oamenii legii din țara vecină au menționat că au deschis pe acest caz un dosar penal pentru omor din culpă. Anterior, parlamentarul a rugat presa să fie înțeles, ținând cont de faptul că trăiește o tragedie.

Primele date din anchetă arătau că bebeluşul, de șase luni, a murit sufocat, după ce, din imprudență, mama ar fi stat peste el în timpul nopţii. Deputatul moldovean împreună cu soția și micuțul s-ar fi cazat în seara de 15 februarie la Hotelul Internaţional din Iaşi, iar spre dimineață mama copilului a sunat la 112 şi a anunţat că bebeluşul a murit.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Avia Invest: Aeroportul Internațional Chișinău, nu mai are datorii față de Autoritatea Aeronautică Civilă | VIDEO

Compania Avia Invest, concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău, nu mai are datorii față de Autoritatea …