Știrea zilei

Atmosferă cosmică la OrheiLand. Cel mai mare parc de distracții din țară a deschis „Primăvara Galactică”

La ”OrheiLand”, cel mai mare parc de distracții din țară, s-a încheiat sezonul de iarnă. Evenimentul a fost marcat, în prima zi de primăvară, cu un show de excepție pentru cei mici și cei mari, precum și cu un spectacol de neuitat al formației „Millenium”. În cadrul evenimentului cu prilejul primăverii au fost oferite vizitatorilor peste 5000 de mărțișoare.

După o perioadă plină de spectacole, distracții și show-uri glaciare, cel mai mare parc familial din Moldova, OrheiLand și-a încheiat sezonul de iarnă și a deschis „Primăvara Galactică”. Și de această dată, organizatorii au surprins vizitatorii. Fiecare a primit câte un mărțișor, simbolul reînvierii. Cei mici au văzut proiecția cu laser a desenului animat „Peter Pan” și au făcut o călătorie virtuală în spațiu. Au fost organizate master-clasuri, la care copiii au aflat curiozități despre planete și sistemul solar.

Mi-a plăcut cum a buhnit racheta.

Acuma văd un cosmonaut care zboară. – Este interesant? – Da. 

Cei prezenți s-au bucurat și de un spectacol de lumini din Rusia, dar și de o ”discotecă cosmică”.

 Super, super! Mulțumim lui domnul Ilan Șor, îl iubim. Așteptăm cu mare plăcere, așteptăm să deschidă plaja noastră unde toată lumea vine se distrează. 

Mi se pare că suntem pe altă planetă. O frumusețe deosebită despre care vorbește o întreagă Moldovă. 

Autoritățile locale i-au felicitat pe oameni cu venirea primăverei și i-au asigurat că în noul sezon îi așteaptă noi surprize.

PAVEL VEREJANU, primarul municipiului Orhei:  Suntem bucuroși că am putut să aducem sute de mii de emoții pozitive. Copilașii au rămas uimiți.

DINU ȚURCANU, președintele raionului Orhei: Urmează până la întâi iunie să facem tot posibilul ca să deschidem deja OrheiLand-ul de vară și sperăm noi ca și acest an să fie unul super tare pentru toți copii țării.

Deputații Partidului ”ȘOR”, împreună cu liderul formațiunii, Ilan Șor, le-au promis oamenilor o primăvară a marilor schimbări, atât pentru oraș cât și pentru țară.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: Dragi prieteni, ador Orheiul, ador orheienii, ador toată Moldova. Eu vă dau cuvântul meu că vom construi Moldova la fel cum am făcut la OrheiLand atmosfera. Așa va fi mereu.

MARINA TAUBER, vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: Atunci când Ilan Șor va veni aici personal în fața domniilor voastre, aceasta o să fie cea mai mare victorie pentru noi. Și așa o să fie în primăvara aceasta.

REGHINA APOSTOLOV, deputat, Partidul Politic ”ȘOR”: Întâi martie este ziua primăverii, ziua mărțișorului. Noi le-am urat locuitorilor orașului Orhei și ai întregii țări, dragoste, fericire și împliniri.

Punctul culminant al serii a fost recitalul oferit de îndrăgita formație „Millenium”.

OLGA GORCINSCI, violonista și solista trupei ”Milenium” : E foarte frumos aici la OrheiLand, mi-a plăcut foarte mult, mai ales seara când se aprind toate luminile și lumea este atât de veselă și sătoasă de distracție, s-a simțit un frumos început de primăvară. 

Sezonul de iarnă la „OrheiLand” a fost deschis odată cu inaugurarea Târgului de Crăciun. Vizitatorii au avut acces gratuit la zeci de atracții, tobogane de iarnă, carusele și distracții pentru toate vârstele. Totodată, au avut posibilitatea să viziteze circului italian „Bonaccini” și cel mai mare patinoar din țară. În această perioadă, parcul a fost vizitat de peste 600 de mii de oameni.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

No comment. Faimosul pediatru și prezentator TV, Evghenii Komarovski, despre OrheiLand: Autoritățile „cu mintea trează” nu pot închide parcul | VIDEO