Știrea zilei

Atentat la Kiev: O televiziune, atacată cu mitraliera | VIDEO

Doi indivizi au deschis, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, focuri de mitralieră asupra sediului postului de televiziune „112 Ucraina”, situat pe Strada Dehtiarevska din cartierul Şevcenko din orașul Kiev.

Poliţia a calificat actul drept atentat terorist, anunţă Servicul de presă al Poliţiei Naţionale din Ucraina, transmite Lyberti.com.

La ora 3:40, poliţia a primit un apel prin care locuitorii din zonă semnalau că au auzit o explozie produsă pe Strada Dehtiarevska din cartierul Şevcenko din orașul Kiev.

Forţele de ordine teritoriale şi cele ale Direcţiei Generale de poliţie, echipe de genişti, echipe operative de anchetatori şi echipe de poliţişti cu câini dresaţi special pentru depistarea bombelor şi echipaje de patrulare s-au deplasat de urgenţă la locul incidentului, anunţă poliția, într-un comunicat.

Poliţia a constatat la faţa locului deteriorarea faţadei clădirii şi a încercuit zona.

După inspectarea zonei, poliţiştii au descoperit la locul incidentului tubul gol de mitralieră, pe care îl vor trimite să fie examinat de experţi.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit de pe urma acestui incident armat.

Potrivit postului de televiziune „112 Ucraina”, la Kiev a fost instituită operaţiunea specială de reţinere a autorului atacului.

În investigarea incidentului se implică Serviciul de Securitate al Ucrainei.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Administrația Trump retrage Statele Unite din Organizația Mondială a Sănătății. Când intră în vigoare decizia

Administrația Trump a notificat Congresul și Organizația Națiunilor Unite anunțând că urmează să se retragă …