Știrea zilei

Bărbatul care a ucis 6 oameni într-un spital din Cehia s-a sinucis înainte să fie prins de polițiști | Update

Cel puțin 6 oameni au murit după o serie de împușcături care au avut loc marți la un spital din orașul Ostrava, în nord-estul Cehiei, informează Daily Star, scrie presa română.

Update // Bărbatul care a împușcat mortal șase oameni și a rănit alți doi, cu o armă semiautomată, într-un spital din Cehia, s-a sinucis înainte să fie prins de polițiști.

Imaginea articolului Autorul atacului armat de la un spital din Cehia s-a sinucis. Unde a fost găsit de poliţişti

Alte două persoane sunt grav rănite, transmite RTE. Atacul a avut loc la Spitalul Universitar din orașul situat la 350 de km est de Praga.

Ministrul ceh al Sănătății, Adam Vojtìch, a transmis presei: „Este o tragedie uriașă, în Cehia așa ceva nu era imaginabil. S-a întâmplat în cadrul spitalului nostru, sunt în contact cu directorul. Sunt în străinătate, dar vreau să închei această călătorie astăzi și să mă întorc seara în Republica Cehă ”, a spus Vojtěch.

Directorul spitalului, Jiří Havrlant, a declarat că împușcăturile au avut loc în jurul orei 7 dimineața, în ambulatoriu de traumatologie. El a spus că unele răni sunt încă în sala de operații, a declarat el pentru Televiziunea Cehă.

Potrivit presei locale, atacul de azi este al doilea cel mai tragic din istoria Republicii Cehe. În februarie 2015, un bărbat a împușcat opt persoane într-un restaurant din Uherský Brod și apoi s-a sinucis.

Imagine

Imagine

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Incendiu pe aeroportul Otopeni. Sute de pasageri au fost evacuați | VIDEO

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineață, la un fast-food din terminalul „Plecări” al aeroportului Otopeni. …