29 ianuarie 2020, miercuri
Știrea zilei

Atac armat în centrul oraşului Seattle. Al treilea în ultimele două zile | VIDEO

O persoană a murit şi alte şapte au fost rănite după ce un individ înarmat a deschis focul în centrul oraşului american Seattle, au anunţat joi autorităţile locale, relatează Associated Press.

Şeful pompierilor din Seattle, Harold Scoggins, a declarat că autorităţile au început să primească apeluri miercuri în jurul orei 17.00 în legătură cu mai multe victime ale unui atac armat, transmite mediafax.ro,

O persoană a fost găsită moartă într-o zonă intens tranzitată din centrul oraşului, iar alte cinci au fost duse la un spital din Seattle, a spus el.

Şeful poliţiei, Carmen Best, a spus că cel mai probabil este vorba despre un singur suspect care a fugit de la locul faptei şi pe care poliţia îl caută. Ea a spus că mai multe unităţi de poliţie, inclusiv omucideri şi trupe speciale se află la faţa locului.

Publicaţia Seattle Times a informat miercuri seară că poliţia a transmis că şapte persoane au fost tratate la un spital pentru rănile suferite în timpul atacului.

Susan Gregg, o purtătoare de cuvânt a clinicii Harborview Medical Center, a declarat că o femeie se află în stare critică, un bărbat este în stare gravă, iar alţi cinci bărbaţi se află în stare satisfăcătoare, cu răni la nivelul picioarelor, pieptului, feselor şi abdomenului.

Aceasta este al treilea atac din centrul oraşului Seattle care a avut loc în ultimele două zile. Poliţia a găsit marţi după-amiază un bărbat cu o plagă împuşcată într-un mall, care mai târziu a murit la spital.

De asemenea, poliţia a împuşcat o persoană într-o altă zonă din centrul oraşului Seattle, miercuri.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cutremur de 7,7 în Marea Caraibilor

Un cutremur cu magnitudinea de 7,7 grade pe scara Richter a avut loc marți în …