Știrea zilei

ASP: Examenul de obţinere a permisului de conducere, suspendat

Agenția Servicii Publice anunță despre contramandarea desfășurării pe data de 16 martie 2020 a examenelor de obţinere a permisului de conducere şi procesului de documentare a conducătorilor auto în mun. Chişinău. Decizia a fost luată în baza Hotărârii Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică nr. 8 din 15.03.2020 privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19, precum și în contextul acțiunilor de prevenire a coronavirusului, scrie deschide.md.

Persoanele programate pe ziua de 16 martie curent pentru susținerea examenului vor fi reprogramate pentru alte zile. Data și ora acestora vor fi aduse la cunoștință suplimentar.

Totodată, este de menționat că pe parcursul zilei, ASP urmează să stabilească care va fi soarta celorlalte examene care urmau să aibă loc în această săptămână.

În același timp, mai multe școli auto din Chișinău și-au sistat activitatea și nu mai au loc ore teoretice și nici practice.

Informații detaliate cu privire la programul prestării serviciilor de către Agenția Servicii Publice, precum și modificările efectuate vor fi accesibile pe pagina oficială a instituției asp.gov.md sau la numerele Call-centrului 14909(+373 22) 257070.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

No comment. Faimosul pediatru și prezentator TV, Evghenii Komarovski, despre OrheiLand: Autoritățile „cu mintea trează” nu pot închide parcul | VIDEO