Știrea zilei

APP cheamă în judecată compania ”Avia Invest”

Agenția Proprietății Publice a depus o cerere de chemare în judecată pe numele companiei ”Avia Invest”, prin care solicită recunoașterea nulității contractului de concesiune din 30 august 2013. Directorul Agenţiei Proprietăţii Publice susține că cererea urmează să fie examinată de judecătoria Centru. De cealaltă parte, administrația Avia Invest susține că vor avea o poziție oficială mai târziu.

Anunțul privind chemarea în judecată a companiei Avia Invest a fost făcut de către premierul Maia Sandu. Ulterior, informația fiind confirmată de către reprezentanții Agenției Proprietăți Publice.

„Agenția a depus cererea de chemare în judecată. Așteptăm ca aceasta să fie înregistrată în judecătoria Centru. Ca urmare, după procedură, judecătoria urmează să transmită copiile tuturor cererilor părților implicate”, a declarat EUGEN MORARU, director APP.

De cealaltă parte, administrația ”Avia Invest” susține că oficial, nu a primit nicio citație că ar fi chemată în judecată și că va veni cu un comentariu mai târziu. Aeroportul Chișinău a fost privatizat în toamna anului trecut. Cumpărător a fost compania fondată de către un grup de investitori. Amintim că membrii Legislativului au creat o comisie de evaluare a privatizărilor din ultimii ani. Recent, Guvernul a anulat câteva hotărâri prin care a fost concesionat Aeroportul Chișinău.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 10.700 de cupluri au divorțat. Cele mai predispuse au fost căsniciile cu perioada de până la cinci ani

Peste 10.700 de cupluri au divorțat în 2019. Cel puțin asta arată datele Biroul Național …