Știrea zilei

Antonia e gravidă din nou?! Imagini cu burtica iubitei lui Alex Velea

 Antonia și-a găsit liniștea lângă Alex Velea, căruia i-a dăruit doi băieți, ea mai având o fetiță din căsnicia anterioră, și se declară foarte fericiți împreună. Deși Alex Velea mărturisea că nu mai vor copii, au apărut imagini bombă cu burtica iubitei sale, o fi Antonia gravidă din nou?

Recent, a apărut un video pe rețelele de socializare, iar în prim plan este Antonia, îmbrăcată din cap până în picioare, iar sub bluza ei largă s-ar ascunde o burtică de gravidă. Nu este exclus ca Alex Velea să devină tată de fată și credem că s-ar bucura foarte tare. „Nu, avem trei copii. E suficient. E foarte bine așa”, a declarat Alex Velea. Se pare că Alex Velea o consideră și pe Maya ca fiind copilul lui, deși micuța locuiește în continuare cu tatăl ei biologic, în Italia.

#EnJOELife

Atunci când nu poți rezista tentației. #EnJOELife #JOEBags #JOEOriginal #newJOECioco

Posted by Antonia on Thursday, November 22, 2018

Antonia, declarație de dragoste lui Alex Velea

De obicei încerc să fiu privată în ceea ce priveşte relația mea, dar e greu să-mi păstrez bucuria în interior atunci când vine vorba de el… Eu strălucesc mult mai mult când sunt cu el… Nu mă simt singură când știu că am o persoană atât de specială care mă așteaptă acasă după un weekend greu… Când știu că am pe cineva care mă ținea mereu jos, învățându-mă să fiu răbdătoare, să fiu o versiune mai bună a mea, să mă susțin și să mă motiveze orice ar fi. Mă simt binecuvântată și norocoasă că pot să împărtășesc aceeași pasiune și aceeași scenă cu cel mai bun prieten al meu! Multe femei preferă să se prefacă că sunt mai bune pe cont propriu, dar adevărul este că nu au parte de relaţia potrivită… Am nevoie de tine, strălucesc când sunt cu tine… Cu adevăr și cu sinceritate a ta, ANTONIA. Dragostea cucerește totul!„, a fost declaraţia de dragoste a Antoniei pentru Alex Velea.

Sursa: Cancan.ro

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Gala premiilor Oscar 2020 a stabilit un record negativ

A 92-a gală a premiilor Oscar, transmisă duminică noaptea pe durata a trei ore și …