Știrea zilei

Andrei Năstase trăiește din salariul soției și indemnizațiile copiilor | VIDEO

Andrei Năstase, liderul Partidului ”Platforma Demnitate și Adevăr”, trăiește din salariul soției și indemnizațiile copiilor. Cu toate acestea, veniturile familiei Năstase sunt destul de impunătoare. Din declarația de avere pentru anul 2018, venitul familiei a fost de circa 90 de mii de euro.

Fără loc de muncă și fără salariu, proaspătul deputat, Andrei Năstase, deține terenuri, clădiri și multe alte bunuri, majoritatea declarate ca primite prin moștenire. Deci, să vedem din ce, totuși, trăiește Andrei Năstase. Potrivit declarației de avere.

”Cea care hrănește familia este soția. În 2018 aceasta a încasat un salariu de 67 828 de euro, salariu de la o companie germană. Un alt venit, destul de mare, ar fi alocațiile primite pentru cei doar doi copii, care valorează, nici mai mult nici mai puțin – 14 mii de euro. ”

”De asemenea, liderul PPDA ar mai fi obținut un venit de 35 de mii de euro din vânzarea unui automobil Mercedes S350, iar pe lângă Mercedes, familiei Năstase i-a rămas în proprietate un Nissan Maxima, în valoare de 10 000 de euro. ”

”În proprietatea lui Năstase se regăsesc și 11 clădiri sau construcții, a căror suprafață totală este de circa 651 de metri pătrați. Valoarea a doar o parte din ele este de peste 2,6 milioane de lei, în declarația de avere, însă, nu este indicată valoare a 5 din cele 11 imobile.”

”În aceeași declarație, mai sunt indicate și 9 loturi de teren cu o suprafață totală de 2,6 hectare. Nici valoarea acestora nu este clară. Doar două loturi valorând peste 400 de mii de lei, valoarea celorlalte 7 nefiind indicată.”

Anterior, presa a mai scris că pe lângă asta, Andrei Năstase mai are o casă luxoasă în oraşul Bad Homburg din Germania unde locuieşte soţia şi cei doi copii ai săi. De asemenea, în mas media au mai apărut informații precum că Andrei Năstase ar fi folosit numele mamei și soacrei sale pentru a spăla circa 6 milioane de lei și 150 de mii de euro de pe mai multe conturi off-shore.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

533 de decese provocate de COVID-19 în R. Moldova. Țara noastră, lider în Europa la numărul de îmbolnăviri, raportate la numărul de locuitori | VIDEO

COVID-19 a mai luat viața a încă trei pacienți. În această noapte, doi bărbați și …