Știrea zilei

Andrei Năstase: Nu voi mai repeta greșeala pe care am făcut-o la prezidențialele din 2016 | VIDEO

Andrei Năstase, liderul Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” este hotărât în legătură cu următoarele alegeri prezidențiale. În cadrul unei emisiuni televizate, acesta a spus că decizia din 2016, atunci când a cedat în favoarea Maiei Sandu, nu va fi repetată în toamna acestui an.

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat în cadrul emisiunii că nu are de gând să cedeze în favoarea altcuiva la viitoarele prezidențiale, chiar dacă ar fi vorba de Maia Sandu, președintele PAS, alături de care a creat blocul electoral „ACUM”.

ANDREI NĂSTASE, președinte PPDA „Eu am făcut-o o dată, poate e cazul s-o facă și altcineva. Cumva se creează impresia că i se cuvine cuiva totul de fiecare dată. Nu este corect. Lupta noastră nu este pentru a accede în turul II al alegerilor prezidențiale. Noi am avut deja acest exercițiu în 2016 și am eșuat. În rezultat, avem ca președinte o mediocritate, iar acest lucru este recunoscut chiar și la Kremlin.” 

Maia Sandu nu ne-a răspuns la telefon pentru a comenta declarațiile lui Andrei Năstase, însă deputatul PAS Sergiu Litvinenco a menționat că formațiunea din care face parte va opta pentru un candidat care să-l înfrângă pe Igor Dodon.

SERGIU LITVINENCO, deputat PAS: La alegerile prezidențiale trebuie să participe acel candidat care are șansele cele mai mari să-l bată pe Dodon, că Dodon este răul cel mare la momentul de față.

La prezidențialele din 2016, Andrei Năstase și-a retras candidatura în favoarea Maiei Sandu, care a fost înfrântă de Igor Dodon.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

PP „ȘOR” continuă să aducă zâmbete pe fețele copiilor din toată țara. Încă două terenuri de joacă au fost inaugurate în sate Maximovca și Dușmani | VIDEO

Partidul Politic „ȘOR” continuă să aducă zâmbete pe fețele copiilor din toată țara. Proiectul, lansat …